ALLE INFO OP EEN RIJTJE

Dropshipping, hoe werkt dat precies?

Wanneer je een bestelling plaatst voor een product in de shop, worden de digitale bestanden en/of patronen die ik (Anne Neut) gemaakt heb, verwerkt bij de leverancier (Printful) op de Europese locatie (Letland). All-over-print producten worden met de hand uitgesneden en in elkaar gezet, dit kost gemiddeld iets meer tijd dan gewone bedrukte shirts en hoodies. De verwerking is geautomatiseerd, dus een geplaatste bestelling wordt direct doorgestuurd naar Printful.

En als ik iets verkeerd heb gedaan met mijn bestelling?

Binnen de eerste paar uur (of wanneer je deze buiten werkdagen geplaatst hebt – want Printful verwerkt niet in het weekend) kan ik de bestelling voor je ‘on hold’ zetten. Dan kunnen we rustig je bestelling aanpassen of annuleren. Mail daarvoor naar deneut@anneneut.nl

En als ik wil ruilen of retourneren?

Ruilen:
Omdat elk product uniek voor jou geproduceerd en geleverd word en ik maar een klein bedrijfje ben, kan ik op dit moment geen gratis ruilen aanbieden. Maar ik wil natuurlijk heel graag dat je blij bent met je bestelling! Daarom bied ik op mijn kosten een kortingscode voor 50% korting op een nieuwe bestelling, als je toch niet helemaal tevreden bent met bijv de maat of de kleur. Geef je je eerste bestelling lekker aan iemand cadeau!

Retourneren:
Officieel heb je als consument wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd bij een online aankoop. Uiteraard zal ik je bestelling innemen en het volledige aankoopbedrag terugstorten als je de koop echt wilt ontbinden. Wel wil ik je vragen te bedenken dat ik in dit geval opdraai voor de productie- en bezorgkosten. Dus bestel alsjeblieft bewust! Liever bied ik je ook in dit geval 50% korting op een nieuwe bestelling!
Stuur het pakket niet terug naar het adres van de Letse fabriek dat op de packing slip staat, maar naar Postbus 612, 3720AP BILTHOVEN. Ik stort het aankoopbedrag terug nadat ik het product heb ontvangen. Neem altijd eerst contact op via deneut@anneneut.nl zodat ik weet om welke order het gaat!

En de levering?

De verwerking door Printful duurt gemiddeld 2 – 5 werkdagen. Daarna duurt de levering vanuit Letland gemiddeld 5 – 10 werkdagen. Je krijgt een tracking code toegestuurd (het kan even duren voordat deze actief is). Helaas is het nog niet mogelijk een afhaalpunt als bezorglocatie op te geven. Kleine pakketten, zoals enkele t-shirts, passen vaak door de brievenbus. Voor alle leveringen binnen Europa hanteer ik een ‘flat rate’ tarief van €5. Vanaf €50 word je bestelling gratis bezorgt.

En als de bestelling beschadigd is of verkeerd geleverd wordt?

In dat geval is Printful verantwoordelijk. Uiteraard heb je recht op een correct gedrukt en geleverd product. Let wel: all-over-print ontwerpen kunnen iets afwijken van de getoonde afbeeldingen, vanwege het verschil in maten en de handmatige productie. Neem binnen vier weken contact op via deneut@anneneut.nl zodat ik een ‘problem report’ voor je aan kan maken.

Is dat betalen wel veilig?

Alle betalingen worden verwerkt door het vertrouwde Nederlandse bedrijf Mollie. Je kunt veilig met iDeal, PayPal of een creditcard betalen.

Anne Neut Theaterzaken
Postbus 612
3720 AP Bilthoven

KVK nummer: 61502952
IBAN: NL 85 RABO 0310 981 689
BIC: RABONL2U